5 Vite Servis Falas

5 Vite Servis Falas

Nëntori vjen me oferta te Ford, si asnjëherë më parë!

Përgjatë gjithë muajit, çdo mjet i ri i blerë pranë Albanian Motor Company do të përfitojë, përveç 5 viteve garanci, edhe shërbimet falas për të gjithë periudhën.

Ofertat janë të vlefshme për mjetet që janë gjendje për lëvrim të menjëhershëm.

Nga kjo ofertë përfitojnë individë dhe biznese, për të gjithë gamën, duke nisur me Ford KA+,për të vazhduar më tej me Focus, Mondeo dhe Kuga.

Për informacione të mëtejshme ju presim pranë sallonit Ford në autostradën Tirane-Durrës, km. 10.

JU DUAM FORD

Ford - Albanian Motor Company

Cel: 0676035588 / 0692031670

www.ford.com.al

Autostrada Tiranë-Durrës, Km10, Kashar, Tiranë