Një stil shumë modern dhe teknologji e kombinuar në një makinë familjare që nuk di kompromise.

Jeta familjare është gjithmonë e turbullt. Kjo është arsyeja pse Ford C-MAX është projektuar për të bërë çdo përpjekje të lehtë.

C-MAX dhe Grand-C-MAX me pesë apo shtatë vende: pa marrë parasysh se cili do të zgjidhni, do të shijoni përvojën e re të fleksibilitetit, komoditetit dhe efikasitetit.

Shtoni performancë të jashtëzakonshme, trajtim të përgjegjshëm dhe një sërë teknologjish mahnitëse, dhe ju mund të gjeni makinën tuaj të përsosur.
C-MAX: Hapësira e re për pesë persona

Një gamë e teknologjive të përparuara që ju kursejnë kohë dhe përpjekje, të ngulitura në një makinë familjare fleksibile dhe të gjerë.

Për madhësinë më të madhe të shkathtësisë, Grand C-MAX është gjithçka që ju nevojitet. Një "pasazh" i dobishëm ju jep akses të lehtë në sediljet e pasme dhe një interior jashtëzakonisht fleksibël do të sigurojë që ju të mund të gëzoni jetën tuaj të përkryer familjare.

Ju gjithashtu mund të përdorni një listë të plotë të karakteristikave, sistemeve dhe teknologjive që janë të dizajnuara për ta bërë jetën më të lehtë për ju.

Për shembull, ndihma aktive e parkimit mund t'ju ndihmojë të parkoni në hapësira të ngushta - pa mundim dhe pa duar.


Dizajni për vetëbesim

Aerodinamik, sportiv, i përsosur: ndoshta nuk janë fjalët që do të shoqëroheshin me një makinë familjare. Por C-MAX dhe Grand C-MAX janë të dizajnuara të jenë të ndryshme.
Fleksibiliteti, praktika dhe efikasiteti janë pikat më të forta të C-MAX dhe Grand C-MAX .

Uluni dhe qetësohuni

Hapësira e kokës, këmbët dhe bërrylat janë më shumë se të mjaftueshme brenda C-MAX dhe Grand C-MAX.   Pra, thjesht uluni të qetë dhe shijoni kabinën perfekte, elegante dhe të pajisur mirë, ku çdo funksion i dobishëm dhe teknologjia mahnitëse është gjithmonë në majë të gishtave tuaj.

Motori revolucionar 1-litër me 3 cilindra me benzinë EcoBoost zhvillon 125 hp dhe emetimet e tij të CO2 janë vetëm 117 për versionin kompakt dhe vetëm 110 për implementimin e madh. Kjo është fuqia që ne zakonisht presim nga një motor konvencional prej 1.6 litërsh, por është më efikas dhe me emetime më të ulëta të CO2. Tre vjet me radhë, ai u emërua Motori Ndërkombëtar i Vitit.

"Motori EcoBoost me 1,0 litra Fuqia e madhe e motorit, konsumi i karburantit ekonomik.

Motori i benzinës EcoBoost 1,5 litra është një shtesë e re për familjen EcoBoost të motorëve. Motori u zvogëlua ndjeshëm nga motori 1.6-litër EcoBoost për të lejuar shkarkime më të vogla dhe më shumë konsumim të karburantit pa kompromentuar energjinë dhe trajtimin.
Motori 1.5-litër EcoBoost: fuqia dhe efikasiteti pa kompromis.

Fuqia e një motori diesel me emetim të ulët

Motori 2,0-litërsh i naftës është gjithashtu i ri, mund të zhvillojë 150 kuaj fuqi, vjen me një transmetim automatik me 6 shpejtësi dhe një transmetim manual me 6 shpejtësi ose një transmetim automatik me 170 kuaj fuqi.

"Motori 2.0-litër TDCi me dizel për fuqi shtesë dhe efikasitet maksimal

Dyera e bagazhit që hapet dhe mbyllet automatikisht

Sistemi i hapjes së derës së bagazhit pa duar ju vjen në ndihmë kur keni duart e plota. 

Kamera, e cila e bën më të lehtë parkim.
Shtyllat, gardhe, mure të ulët ... Kamera aktivizohet automatikisht kur ju zgjidhni të ecni mbrapa, dhe ekrani në qendër tregon zonën prapa automjetit. Sistemi gjithashtu tregon udhëzime të dukshme për tju ndihmuar në parkim, madje edhe në hapësirat e ngushta.

Karrige të rehatshme, të rregullueshme dhe të palosshme

C-MAX mund të strehojë një familje me pesë anëtarë në brendësinë e saj të qetë, dhe tre vende të pasme individuale mund të palosen në mënyrë të sheshtë dhe kështu të fitojnë hapësirë ​​të madhe.

Parkimi aktiv ndihmon për parkim pa stres

Me anë të sensorëve, ai njeh një hapësirë ​​parkimi të përshtatshme dhe automatikisht kontrollon timonin, ju vetëm shtoni gaz dhe frenat. Kur ana e majtë ose e djathtë zgjidhet me treguesin, sistemi siguron që rrota e drejtimit të jetë kthyer dhe ju kontrolloni funksionimin e pedalit të gazit dhe të frenave. Kur ndryshon  nga vendi i parkimit, sistemi kontrollon nëse makina afrohet nga e majta ose djathtas. Nëse zbulon pengesa, ju paralajmëron me paralajmërime vizuale dhe një sinjal akustik. Punon me radar me një rreze deri në 40 metra.