Për aventurat urbane
NEW FORD ECOSPORT

FORD ECOSPORT I RI

Me një dizajn të guximshëm, EcoSport Active i ri është një SUV i ndërtuar për aventurat tuaja të përditshme. Ai kombinon të gjitha tiparet e shkëlqyera të EcoSport dhe shton një ndjenjë më të fortë. Brendësia e bollshme e rifreskuar është e mbushur me teknologji të avancuara, duke përfshirë FordPass Connect, për t'u siguruar që të jeni të lidhur dhe në kontroll në çdo makinë.

SHIKONI ÇFARË E BËN TË NDRYSHEM

TIPARET KRYESORE

KOMANDONI RRUGËN
EcoSport Active i ri është krijuar për të qenë në shtëpi kudo që ju çon udhëtimi juaj. Me një grilë të re mbresëlënëse, lartësi të lartë udhëtimi dhe harqe më të gjera të rrotave, ky është një SUV kompakt që kërkon vëmendje. Lartësia shtesë ju ndihmon gjithashtu të përballoni gropat ose goditjet kur jeni me shpejtësi dhe ju jep një pamje më të mirë të rrugës përpara. Kombinoje këtë me manovrim të madh dhe kemi gati një automjet për çdo gjë që dita juaj ju sjell. Brenda, qepjet e reja me Nordic Blue dhe marka me nënshkrim Active krijon një ndjenjë të sofistikimit të larte.

E GJITHË HAPËSIRA QË JU NEVOJET
Me një dysheme të rregullueshme në bagazh dhe dizajnin e zgjuar të sediljeve të pasme, pjesa e brendshme e EcoSport Active mund të personalizohet lehtësisht për të maksimizuar hapësirën tuaj. Kati i ngarkesës mund të ngrihet për të krijuar një ndarje të fshehur ose të ulet për të rritur hapësirën. Me dyshemenë të ulur dhe sediljet e pasme të palosura, do të keni akses në një hapësirë ​​mbresëlënëse prej 1238 litrash në pjesën e pasme.

QËNDRO I LIDHUR
Me FordPass Connect në automjetin tuaj dhe aplikacionin FordPass në telefonin tuaj, ju dhe EcoSport Active mund të qëndroni të lidhur pa probleme në çdo aventurë. Dërgoni destinacionet nga telefoni juaj direkt në makinen tuaj.