FORD ECOSPORT

FORD ECOSPORT

EcoSport ofron një drejtim edhe më të sigurtë me pozicionin e tij të lartë të drejtimit që ofron shikueshmëri të plotë të asaj çfarë ndodh rreth jush.

Përveç kësaj, distanca 190 mm nga toka do t'ju bëjë të mos i ndieni gropat dhe pellgjet e ujit.

Zgjidhni Ford EcoSport per te bere udhetimin tuaj sa me praktik dhe te kendshem:


Kompjuter Bordi

Timoni me veshje Lekure

Radio me ekran 8” , lidhje Bluetooth

Komanda ne timon

Komanda zanor