Ford Focus – nga 24,900 ne 22,900 Euro

Ford Focus – nga 24,900 ne 22,900 Euro

Ford Focus – nga 24,900 ne 22,900 Eur

FORD FOCUS ACTIVE
5 vite garanci
Motorr Diesel, me 8 marshe, Automatike
5 Modalitete Drejtimi, e përshtatshme për çdo terren
Fenerë adaptive full led para dhe pas
Nga 24,900 euro vetëm për 22,900 Euro