Ford Mondeo Hybrid

Ford Mondeo Hybrid

🍃 Shijoni lirinë dhe sofistikimin që ofron Mondeo duke qënë në paqe me natyrën!
0️⃣% parapagim! - Kësti Mujor 450€
🍃 Konsumi 3.9L/100km
🍃 CO2 101g/km
🤝Dorëzim i menjëhershëm!
📞 Për më shumë detaje na kontaktoni në: +355 67 60 355 88