Ford Tourneo Courier

Ford Tourneo Courier

Ford Tourneo Courier

Ford Albania ju vjen pranë me ofertat më të mira për mjetet e punës. Lëvrim i menjëhershëm, dakortësuar me institucionet përkatese dhe duke respektuar aktet normative në fuqi. 

Tashmë mund ta bëni tuajin me çmimin preferencial 14,900 Euro.

►Garanci 5 vjet

►Mundësi blerje me leasing

►Targimi i menjëhershëm

 

Tourneo Courier është kompakt, i gjithanshëm dhe ju përshtatet nevojave tuaja. Interiori i punuar me kujdes maksimal edhe për detajet më të vogla, ofron rehati dhe hapësirë për pesë pasagjerë. Gjithashtu, sediljet e palosshme krijojnë hapësirë shtesë për çdo lloj ngarkese.

Falë modelit të ri dhe konsumit të përmirësuar, Courier Tourneo është mënyra më e zgjuar për të udhëtuar me familjen tuaj, për të mundësuar transportin e stafit apo edhe për të transportuar mjetet e punës.

Ju ftojmë të vizitoni showroom-in e Ford Albania në autostradën Tiranë - Durrës, km10, Kashar, Tiranëose tëkontaktoni në numrin +355 (0) 67 60 35 588.