Ford Transit Courier

Ford Transit Courier

Ford Albania ju vjen pranë me ofertat më të mira për mjetet e punës. Lëvrim i menjëhershëm, dakortësuar me institucionet përkatese dhe duke respektuar aktet normative në fuqi. 

Tashmë mund ta bëni tuajin me çmimin preferencial 13,900 Euro.

►Garanci 5 vjet

►Mundësi blerje me leasing

►Targimi i menjëhershëm

 

Më kompakti i gamës Transit, Transit Courier ofron gatishmëri dhe në të njëjtën kohë, prakticitetin qe i duhet biznesit tuaj. Për shembull, Transit Courier ka një vëllim ngarkesash prej 2.3 metra kub, më i lartë se çdo furgon tjetër në kategorinë e tij.

Versioni i ri është i pajisur edhe me teknologji të përparuara. Ka sisteme që ju lejojnë të kontrolloni shpejtësinë dhe madje i kushtojnë edhe më shumë rëndësi sigurisë së këmbësorëve. Motorët e automjetit janë aktualizuar gjithashtu për konsum të reduktuar të karburantit dhe të emetimeve të CO2

Ju ftojmë të vizitoni showroom-in e Ford Albania nëautostradën Tiranë - Durrës, km10, Kashar, Tiranë ose tëkontaktoni në numrin +355 (0) 67 60 35 588.