Ford Transit Van

Ford Transit Van

Ford Transit Van

 

Ford Albania ju vjen pranë me ofertat më të mira për mjetet e punës. Lëvrim i menjëhershëm, dakortësuar me institucionet përkatese dhe duke respektuar aktet normative në fuqi.

                                                                                                                                                                         

Tashmë mund ta bëni tuajin me çmimin preferencial 22,900 Euro.

►Garanci 5 vjet

►Mundësi blerje me leasing

►Targimi i menjëhershëm

 

Ju ftojmë të vizitoni showroom-in e Ford Albania nëautostradën Tiranë - Durrës, km10, Kashar, Tiranë ose të kontaktoni në numrin +355 (0) 67 60 35 588.