Galaxy

Galaxy

 Një 7-vendësh luksoz, me hapësirë të mjaftueshme për t'u çlodhur, një hapësirë elastike e bagazheve dhe teknologjinë më të fundit.

Një interior i avancuar dhe i pajisur mirë me shtatë vende dhe një mori të teknologjive të jashtëzakonshme. Ford Galaxy është një makinë që ripërcakton përvojën e udhëtimit me tapiceri fleksibël për deri në shtatë persona. Për shkak të hapësirës së mjaftueshme për t'u çlodhur në një kabinë të pajisur mirë, shumë të rehatshme, ju do të shijoni çdo kilometër të udhëtimit tuaj. Nëse e vlerësoni kombinimin e cilësisë së lartë, dizajnit elegant dhe bashkëkohor dhe teknologjisë më të fundit, Ford Galaxy është e drejtë për ju.

Bëhuni gati për një udhëtim ... në luksin e hapësirës.

Galaxy, përkundër fleksibilitetit dhe prakticitetit të saj, mban një dizajn tërheqës

Një model me një stil të përditësuar të jashtëm. Një shembull i përsosur i sediljeve të rregullueshme, përdorimi i zgjuar i hapësirës.

Një formë dalluese, aerodinamike me lëvizje të qetë dhe detaje dinamike është karakteristikë e dizajnit inteligjent të Galaxy. Dritat e përparme, detajet e kromit dhe spoileret e pasme zbulojnë stilin elegant të makinave dhe efikasitetin e vozitjes.

Brenda Galaxy është i gjerë dhe i sofistikuar. Për shkak të dizajnit inteligjent, të gjitha tiparet dhe butonat e kontrollit, teknologjia dhe hapësira e ruajtjes janë intuitive. Materialet jashtëzakonisht të kualitetit të lartë plotësojnë vëmendjen në çdo detaj.

EcoBoost: nuk ka kompromise midis fuqisë dhe efikasitetit

Tre lloje të shpejtësive me 6 shpejtësi

Galaxy është në dispozicion me tre transmetime të ndryshme. Transmetimi manual me 6 shpejtësi ka një çift rrotullues më të lartë dhe siguron një ndryshim të butë dhe të saktë të shpejtësisë. Transmetimi automatik me 6 shpejtësi gjithashtu ka një kapacitet më të lartë çift rrotullues,duke dhënë fuqinë dhe efikasitetin më të madh të mundshëm. Ju gjithashtu mund të zgjedhni dhe gjashtë shpejtësi
transmetimin Ford PowerShift .

Transmetimi Ford PowerShift. I shpejtë dhe efikas.

Një kuti e përparuar me gjashtë shpejtësi kombinon komoditetin e transmetimit automatik dhe kontrollit të siguruar. Pajisja tjetër përzgjidhet paraprakisht në mënyrë që të mos e humbni fuqinë e motorit gjatë zhvendosjes. Zhvendosja jashtëzakonisht e shpejtë dhe e qetë e pajisjes nga PowerShift lejon një udhëtim më të rehatshëm, duke kursyer disa karburant dhe duke reduktuar emetimet e CO2.

Në Galaxy gjithmonë do të ndiheni të sigurt dhe të qëndrueshëm

Besueshmëria në kushte të ndryshueshme

Një sistem i zgjuar i të gjitha rrotave (AWD) mund të përcaktojë ekuilibrin në ngasjen  dhe reagimin që një makine ka nevojë në varësi të kushteve në rrugë.  Cifti rrotullues sipas kërkesës siguron trajtim të shkëlqyeshëm dhe madje edhe më shumë efikasitet.

Parkimi dhe gjumi pa stres

Duke përdorur teknologji të ndryshme, sistemi për asistencën aktive të parkimit kontrollon automjetin në hapësirat e parkimit anësor. Ndihma për të lënë parkingun gjithashtu ju ndihmon të merrni në lëvizje. Sistemi i parkimit drejtkëndor (PPA) zbulon praninë e një hapësire që i përshtatet automjetit tuaj dhe pastaj ju çon në një vend të përshtatshëm. Sistemi Side Parking (SPA) ju paralajmëron nëse ka ndonjë pengesë anësore rreth automjetit.

Vende që ofrojnë relax ... dhe masazh

Vende të reja ergonomike Multi-Contour janë të disponueshme për  shoferin dhe pasagjerin e parë, dhe dizenjimi i tyre lejon akordim të përsosur. Ata ofrojnë mbështetje shtesë, aty ku është e nevojshme, dhe gjithashtu ofrojnë një masazh kështu që ju mund të relaksoheni në udhëtime të gjata. Vendet janë të disponueshme me ajër të kondicionuar, kështu që mund të vendosni temperaturën e përsosur.