Gama Ford Transit duke filluar nga 13,700 Eur pa Tvsh

Gama Ford Transit duke filluar nga 13,700 Eur pa Tvsh

Në çdo industri, gama e mjeteve të punës #Ford gjendet pranë jush duke eleminuar të gjitha problemet me hapësirat, shpenzimet dhe sigurinë

#FordTransit, makina perfekte e transportit për biznesin tuaj sepse përpos hapësirës së madhe që ofron,

të gjitha pjesët e makinës janë projektuar në mënyrë të tillë që të jenë sa më të lehta në mirëmbajtje dhe në zëvendësim, gjë e cila ul edhe më shumë koston e këtij automjeti.


Merre tani duke filluar nga 13.700 Euro.