KUDO QE TE CON PUNA me Ford Transit Connect

KUDO QE TE CON PUNA me Ford Transit Connect

Partneri më i mirë për biznesin tuaj.

Hapësira maksimale e ngarkesës dhe prakticiteti i Transit Connect do t'ju lehtësojnë punën në maksimum.

Zgjidhni modelin që përshtatet me nevojat e biznesit tuaj dhe bëjeni tuajin me një SUPER ÇMIM!

Ford Transit Connect SWB me një kapacitet prej 3.2 m3 nga duke filluar nga 13.990 Euro pa tvsh

&

Ford Transit Connect LWB edhe më i madh, me kapacitet maksimal prej 4.4 m3, duke filluar nga 15.490 Euro pa tvsh

Për informacione të mëtejshme ju presim pranë showroom-t Ford në autostradën Tiranë-Durrës, km. 10.

JU DUAM FORD!

Ford - Albanian Motor Company

Cel: 067 603 5588 / 0692031670

www.ford.com.al

Autostrada Tiranë-Durrës, Km10, Kashar, Tiranë