Ford mondeo më e avancuar se kurrë

Inteligjente, e plotë dhe mahnitëse: një makinë që do të kujdeset për një nivel të ri të përvojës ne guidim.

Dizajni mahnitës i butë krijon një siluetë dinamike: një vulë e dukshme që demonstron bindshëm performancën dhe efikasitetin e jashtëzakonshëm të makinës.

 Dizajni inteligjent plotësohet nga ndërtimi i teknologjive të shkëlqyera, kështu që ne jemi përballur me Mondeo më të përparuara ndonjëherë.

Në listën e gjatë të risive  është edhe teknologjia Ford me  fenerët dinamike LED që do tju ofrojne  shikueshmëri të shkëlqyer ngado të ktheni. 

Kështu, fenerët i përgjigjen rrethinës dhe modelit të rrezeve të dritës dhe rregullojnë intensitetin gjatë guidimit rreth ne cdo terren pavarësisht  kushteve të motit.

Për një përvojë personale, rezervoni një test drive në Ford Albania.

Disajn i guximshëm
Profili elegant aerodinamik i Mondeo reflekton fuqinë e tij efikase dhe një pamje shumë moderne. Paraqitja dhe ndjesia e materialeve te brendshme laujne nje rol te madh ne vleresimin e pervojes se pergjithshme te drejtimit. prandaj, i eshte kushtuar kujdes i vecante disejnimit dhe thurjes se zbukurimeve ne Mondeo.

Ju bënë të dëshironi që udhëtimi të zgjasë më shumë ...

Performanca plotëson efikasitetin. Kombinimi i dizajnit të avancuar dhe zgjidhjeve inxhinierike të avancuara lejojnë konsumin jashtëzakonisht ekonomik dhe emetimet e vogla të CO 2

Performanca mahnitëse ekonomike Motorët në Mondeo ofrojnë performancë të jashtëzakonshme.  Rezultati: udhëzim ultra-i saktë në çdo situatë.

Motorri me naftë me dy turbokompresorë 210PS

Motorri i fuqishëm me naftë i Mondeo përdor një sistem progresiv me dy turbokompresore për rritjen e rendimentit dhe efikasitetit. Turbokompresi i tij kryesor jep përshpejtim të menjëhershëm në shpejtësi më të ulëta, ndërsa kompresori dytësor përgatitet për fuqi maksimale. Një përfitim tjetër është ngrohja e shpejtë e automjtetit në temperaturën e dëshiruar në mengjeset e acarta dimërore.

Gjenerata e ardhshme e efikasitetit.

Automjeti hybrid elektik HEV, Mondeo, promovon efikasitetin e karburantit duke kaluar pa u ndier nga motori elektrik në motorin me benzinë, i funizuar nga një bateri moderne hibride(teknologji me jonë litiumi me tension të lartë) Kur rritni shpejtësineë ose kur parakaloni, motori me benzinë ju ndihmon pasi ju nevojitet  më shume fuqi. Për të maksimimuar lëvizjen tuaj, vetëngarkimi inteligjent me energji merr mbi 90% të enërgjise se frenave dhe e përdor atë për të ringarkuar baterinë.

Fenerë dinamikë LED të Ford

Ky sistem inteligjent i fenerëve zgjedh modelin e përshtatshëm te dritave të gjata për ndricim të përmirësuar në kushte të ndrysme rruge. Në anën e poshtme te fenerit ka dy shirita LED. 

Intensiteti dhe kendi i fenereve dinamik LED te Ford 

Ndricimi me pershtatje me feneret dinamike LED te Ford ju ndihmon te shikoni perreth kthesave dhe te identifikoni objektet e fshehura. Drita e tyre e bardhe dhe e shndritshme ofron nje ndricim te thelle e te njetrajtshem te rruges dhe afrohet me ndritet natyrale. 

Transmision automatik me timon me kambio automatike

Timoni me kambio automatike i frymezuar nga garat ju mundeson te nderroni lehteisht marshet pa i hequr duart nga timon

Sistem per qendrimin ne korsi

Projektuar per te dalluar kur i afroheni shenjae te korsive pa perdorur sinjalin dhe per tju paralajmeruar me dridhje ne timon. Nese sistemi dikton nje ndryshim te mundshem te paqellimshem te korsise, ai eshte i projektuar te aplikoje rrotullimin e timonit mbrapsht per tju cuar ne korsine ne te cilen gjendeshit.