Edge i ri

Edge i ri

Modeli i ri Ford Edge

Ford Edge i re është personifikimi i përsosshmërisë. Dizajni i jashtëm bashkëkohor i shtohet një brendësi e hartuar imtësisht për të krijuar një sens të prekshëm të kënaqësisë. Teknologjitë e avancuara sjellin një nivel të ri të besimi, dhe janë të dizajnuara për të rritur eksperiencën tuaj të drejtimit në çdo mënyrë.

Një nivel i ri i rafininuar

Ford Edge i ri përfshin një mori  teknologjish të përparuara që ekzistojnë vetëm për të rritur përvojën tuaj në drejtimin e makinës. Sistemet më të vjetra përfshijnë kontrollin e rregullimit të përshtatjes me Stop dhe Go dhe Lane Keeping System. Këto sisteme punojnë së bashku në mënyrë të përsosur, duke ju mundësuar që të kënaqeni me çdo udhëtim dhe të përqendroheni te gjërat më të rëndësishme në jetë.

Projektuar sipas standardeve më të rrepta

 Edge i ri është një bashkim i dizajnit të zgjuar dhe vëmendje maksimale për çdo detaj. Motorë të rinj, duke përfshirë motorin r 4-cilindër  2.0L Ford EcoBlue, kambio manuale me 6 shpejtësi ose me 8 shpejtësi me një Rotary Gear Shift Dial.

Rezultati: Një SUV i fuqishëm dhe efikas, me dinamikën lëvizëse që ju japin jashtëzakonisht besim dhe komandim të plot të rrugës.

Përgatitu për rehati!

Punime artizanale dhe materiale të cilësisë më të lartë përcjellin ndjenjën e prestigjit që nga momenti që hyni në New Edge -in e ri. FordPass Connect sjell një nivel të lidhjes që, deri tani, ju mund të përjetonit vetëm në shtëpi. Dhe B & O PLAY është një sistem audio i bërë me porosi nga 1.000 watt, 12-altoparlant që sjell një sallë koncerti në makinën tuaj.

Sisteme sigurie të përparuara

Ford Edge i ri përdor një sërë sistemesh sigurie të mençura që kombinohen për të  ofruar siguri maksimale për ju, familjen tuaj dhe përdoruesit e tjerë të rrugës. Disa teknologji, duke përfshirë rripat e sigurimit, ndihmojnë për të mbrojtur familjen tuaj në rast aksidenti. Të tjerë, Ndihma Para Përplasjes, janë atje për të ndihmuar në parandalimin e aksidenteve.

Një deklaratë e fuqishme vizuale

Ford Edge i ri është rimodeluar për t'ju dhënë një prani të pagabueshme në rrugë. Linjat rrjedhëse, të skalitur, janë të dizajnuara për të ofruar aerodinamikë të përmirësuar dhe për të krijuar një profil të lëmuar dhe të frikshëm. Është një vështrim i sigurt dhe i bindur që është aq i kënaqshëm sa është simbol i performancës së makinës.

Relaksohu dhe gëzoju ajrit të qetësisë në Ford Edge

Brendësia e re Ford Edge ju sjell nivele të reja të rehatisë, lidhjes dhe teknologjisë. Vëmendje e kujdesshme ndaj detajeve nëpër kabinën e gjërë krijon një ndjenjë të sofistikimit nëse jeni duke drejtuar mjetin, ose, nëse jeni pasagjer. Përderisa teknologjitë e avancuara të ndihmës së shoferit ju mundësojnë të përqendroheni, ju thjeshtë shijoni makinën!