Lorem ipsum

KARAKTERISTIKAT KRYESORE TË FIESTA ACTIVE

  • 17" 5-spoke alloys, with Rough Metal machined finish
  • Fenerët LED me dritat e ditës LED. Llambë e integruar e mjegullës
  • Navigacion Ford SYNC 3 me ekran me prekje 8'', radio DAB, Asistencë Emergjente, Apple Carplay & Android Auto, 2 x USB dhe 6 altoparlantë dhe FordPass Connect
  • Cruise Control inc. Kufizues i modifikueshëm i shpejtësisë dhe asistencë inteligjente e shpejtësisë
  • Sensorë të pasëm parkimi
  • Identifikim i Shenjave të Trafikut, Auto High Beam dhe Sinjalizimi i shoferit