Lorem ipsum

KARAKTERISTIKAT KRYESORE TË FIESTA ST-LINE

  • 17" 5x2 spoke alloy with Rock Metallic finish
  • Fenerë LED me dritat e ditës LED. Llambë e integruar e mjegullës
  • Amortizatorë sportiv të akorduar
  • Navigacion Ford SYNC 3 me ekran me prekje 8'', radio DAB, Asistencë Emergjence, Apple Carplay & Android Auto, 2 x USB dhe 6 altoparlantë dhe FordPass Connect
  • Cruise Control inc. Kufizues i modifikueshëm i shpejtësisë dhe asistencë inteligjente e shpejtësisë
  • Njohje e Shenjave të Trafikut dhe sinjalizimi i shoferit