Lorem ipsum

KARAKTERISTIKAT KRYESORE TË FIESTA TREND

  • Disk aliazhi 15" 10 , me mbulesë argjendi me shkëlqim
  • Fenerët LED me dritat e ditës LED. Llambat e  mjegullës të integruara
  • Xham i përparmë me ngrohje
  • Ford SYNC me ekran me touch 8", radio DAB, Asistencë Emergjence, Apple Carplay & Android Auto, 2 x USB dhe 6 altoparlantë
  • Cruise Control inc. Kufizues i modifikueshëm i shpejtësisë
  • Asistencë për Mbajtjen e Korsisë