Lorem ipsum

FIESTA ST-3 KEY FEATURES

  • Disqe 18", me punime Magnetiti
  • Matrica e fenerëve LED me dritat e zakonshme LED të ditës dhe treguesin vijues të integruar
  • Amortizatorë unik ST
  • Sediljet e përparme Ford Performance Partial Sensico® me detaje gri dhe argjendi
  • 12,3" Full Digital Cluster
  • Paketë performance me diferencial me rrëshqitje të kufizuar Quaife