OFERTA E DUHUR NË KOHËN E DUHUR!

OFERTA E DUHUR NË KOHËN E DUHUR!

 OFERTA E DUHUR NË KOHËN E DUHUR!

FORD ALBANIA MENDON PËR JU.

Zgjidhni modelin që ju përshtatet dhe bëjeni tuajin me vetëm:

10% PARAPAGIM.

DORËZIM I MENJËHERSHËM.

Për informacione të mëtejshme ju presim pranë sallonit Ford në autostradën Tirane-Durrës, km. 10.

JU DUAM FORD

Ford - Albanian Motor Company

Cel: 067 603 5588 / 0692031670

www.ford.com.al

Autostrada Tiranë-Durrës, Km10, Kashar, Tiranë