Pamja e jashtme dhe hapësira

Me Ranger, ju mund të zgjidhni midis tre niveleve. Të gjitha kabina janë më të gjera dhe me më shumë hapesirë se më parë. Kështu, ka më shumë hapësirë për kokën, shpatullat dhe këmbët ( në kabinën e dyfishtë është më i madhi në klasën e tij). Gjithashtu është edhe më i gjatë, më i gjërë.

Single Cab 

Ranger Pick Up Single Cab ofron një hapësirë të jashtëzakonshme dhe jashtëzakonisht praktike me kapacitet shtesë të ngarkesës.

     Versioni me dy dyer me dy vende për dy persona.
     Hapësira e ngarkesës 2317 x 1560 mm
     kapaciteti maksimal mbajtës i lejuar 1403 kg (1117 kg në 4x2)

Ford Ranger Double Cab

Ranger me kabin të dyfishtë ka katër dyer të madhësisë normale. Është e gjërë si një makinë për deri në pesë pasagjerë, dyert e mëdha e bëjnë më të lehtë qasjen e pasagjerëve në sediliet e pasme.

     Versioni me katër dyer me vende për deri në katër persona.
     HApësira e ngarkesës 1549 x 1560 mm
     Kapaciteti mbajtes neto i lejuar 1258 kg *

Nuk ka pengesa për të

Është kudo

Ford Ranger ka qenë prej kohësh një nga mjetet e punës më të kërkuar nga bizneset.

Tani është në dispozicion me një listë edhe më të gjërë të teknologjive të përparuara të zgjuara që do ta bëjnë udhëtimin tuaj më të rehatshëm, më të sigurt dhe më kosto-efektive.

Sistemi i alarmit të lodhjes

Sistemi i alarmit të shoferit vazhdimisht monitoron udhëtimin tuaj dhe është projektuar për të zbuluar çdo ndryshim të shkaktuar nga lodhja. Nëse sistemi zbulon se po bëheni më pak vigjilentë, në ekran do të shfaqet një ikonë paralajmëruese për të këshilluar që të pushoni.

Teknologji që mund të kontrollohet me zë

Ford SYNC 3 lejon, përmes një komande të thjeshtë dhe intuitive me zë ose nëpërmjet  prekjes ne ekranin 8inch dhe duke përdorur telefonin, sistem navigimit dhe ajrit të kondicionuar. Wireless (Wi-Fi) është në dispozicion përmes pikave të qasjes nëpërmjet një modem USB. Ndihma e urgjencës së Ford-it mund t'ju ndihmojë automatikisht të telefononi shërbimet e reagimit emergjent në rast aksidenti me makinë.

Në Ford Ranger Pick Up ofrohen një sërë motorësh të përmirësuar të projektuar dhe të prodhuar për të operuar me një sistem të përzgjedhur me katër rrota siguron performancë dhe ekonomi, fuqi dhe sofistikim.

Motorë më të fortë, më ekonomik të naftës

2.2-litra Duratorq TDCi motor naftej, fuqia dhe besueshmërinë provuar në fushë, por tani ai është përmirësuar dhe ofron forcë shtesë dhe në të njëjtën kohë rritjen e efikasitetit. Zgjidhni 130 hp me transmision manual me 6 shpejtësi ose 160 hp me manual me 6 shpejtësi ose me shpejtësi automatike me 6 shpejtësi. Keni nevojë për më shumë energji? Pastaj zgjidhni motorin 3,2-litër TDCi Duratorq diesel me 200 hp dhe 470 Nm çift rrotullues në dispozicionin tuaj. I rëndësishëm ulët konsumin e karburantit dhe çlirimi të ulët për arritjen e normës së 6.5 l / 100 km dhe 171 g / km CO2 (160 HP makinë 4 x 4 dhe një 6-shpejtësia e transmetimit manuale dhe raporti final makinë prej 3,15).

Kutia e sigurisë për armaturë Ranger ofron mbrojtje me airbag seriale për shofer dhe udhëtar, airbag anësorë dhe perde ajri dhe airbag për gjunjët e shoferit.

Një sistem i plotë i Kontrollit të Stabilitetit Elektronik ju ndihmon të mbani kontrollin.

Me i miri per biznesin tuaj.

Me fuqine e tij te jashtezakonshme ne raport me peshen, "Ranger" ka kapacitet aq te larte sa do tju duhet ti kujtoni vetes qe po terhiqni nje rimorkio te ngarkuar plotesisht.