Transit Courier

Transit Courier

Të fuqishëm, të besueshëm dhe ekonomike, si furgonat e tjerë Transit. Është e rehatshme, e këndshme dhe e kompletuar me shumë teknologji të zgjuar si makinat e tjera Ford. Është Transit Courier.

Dimensionet kompakte të furgonit e bëjnë manovrimin një nga gjërat më të lehta për këtë makinë, kështu që  mund të përballoni lehtë sfidat kur udhëtojni në rrugë  të ngushta dhe kur parkoni ne hapësira te vogla parkimi.

Megjithatë, duke gjykuar nga Courier Transit, mos u mashtroni nga madhësia e saj - vëllimi i bagazhit është deri në 3.4 m3 *, që është afërsisht 10% më i lartë se makina të tjera të së njëjtës kategori. Gjatësia e saj është 2.59 metra.

E pajisur me një motor me benzinë ​​EcoBoost 1,0 litërsh dhe me motorë të avancuar 1,5 litërsh dhe 1,6 litërsh Duratorq Diesel sjellin ekonomi të jashtëzakonshme të karburantit dhe emisione të ulëta: me sistemin Auto-Stop-Start ", i cili nuk lejon të tejkalojë 100 km / h, do të kalojnë 100 km dhe Courier do të djeg vetëm 3.7 litra karburant dhe 97 g / km ndotës në mjedis.

Përveç listës së teknologjive të përparuara të listuara, do të gjeni sensorë të distancës së parkimit, ndihmë Start në lëvizje nga lart, dhe shumë teknologji të tjera - të gjitha të projektuara për të bërë udhëtimin tuaj sa më të sigurt, më të lehtë dhe më pak stresues. Dhe sistemi Ford SYNC i avancuar me kontrollin e zërit ju lejon të bëni dhe merrni telefonata pa duar. Sistemi gjithashtu mund të lexojë mesazhe të shkurtra që ju dërgohen. **

Njihuni me Transit Courier për të mësuar më shumë rreth dizajnit të tij, karakteristikat e tij të menaxhimit, kostot operative, efikasitetin dhe performancën, si dhe për sigurinë, tipet e trupit, kapacitetin dhe versionet e sugjeruara të modelit.

Motorri ekonomik Diesel Ford TDCi dhe motorët e benzinës EcoBoost;
Deri në 2.3 m3 hapësirë ​​për ngarkesën tuaj;
Konsumi i karburantit nga 3.7 l / 100 km;
Ngarkesa maksimale deri në 600 kg;
Kategoria N1;
Garanci deri në 5 vjet / 100 000 km.

Dizajni modern i shasive, sistemi i avancuar i vozitjes dhe dinamika e lëvizjes jashtëzakonisht harmonike do t'ju lejojë të shijoni kohën e kaluar gjatë ngasjes së Transit Courier. Teknologjitë moderne gjithashtu do të sigurojnë një udhëtim më të sigurt dhe do ta bëjnë jetën tuaj më të thjeshtë dhe sistemet e tjera do të maksimizojnë ekonominë e karburantit.

Një përzgjedhje e madhe e teknologjive të përparuara që mund të jenë pjesë e një pakete  standarde ose  opsionale do të lehtësojë ditën e punës, rritjen e produktivitetit dhe parandalimin e stresit. Prodhuesi gjithashtu ofron sisteme që mbrojnë ju dhe investimin tuaj të vlefshëm - Transit Courier.

Ky furgon është i përshtatshëm për projektimin dhe teknologjinë e bërë me porosi, kështu që Transit Courier i ri është një mjet i fuqishëm komercial, praktik dhe i rehatshëm.

Një vend i sigurt për të gjitha pajisjet tuaja
Celular qëndron për pajisjet USB për navigacion GPS, smartphone ose MP3 player.

Magazinim praktik dhe i përshtatshëm i artikujve
Ashtu si çdo vend tjetër i projektuar mirë, edhe në furgonin tuaj, ka shumë mbajtës praktikë të magazinimit. Në gabinen qendrore, ka vende per magazinimin e dokumenteve lokale A4, kështu që ata gjithmonë do të jenë në majë të gishtave tuaj.Edhe në derën e përparme, ka kuti për mbajtjen e artikujve, duke përfshirë mbajtësit e shisheve 1.5 litërshe dhe 0.5 litra në të dyja dyert dhe një ndarje të përshtatshme për monedha në anën e pasagjerit.

Të rehatshme gjatë gjithë vitit
Mëngjesi i ftohtë, dita e nxehtë e verës ... Furgoni juaj do të sigurojë një mjedis pune të rehatshëm në të gjitha kushtet. Zgjidhni Kontrollin Automatik të Temperaturës (EATC) dhe mund të vendosni temperaturën e dëshiruar në kabinë, të cilën sistemi do të mbështesë me teknologjinë e avancuar të kondicionimit të ajrit.

Ecni lehtësisht në të gjitha kthesat
Rrezja e kthesës e makinës është jashtëzakonisht e vogël - vetëm 10.5 metra, dhe është tejkaluar duke e kthyer timonin në vetëm 2.6 herë.

Rezultati: Parkim i lehtë në hapësira të ngushta dhe manovërueshmëri më e madhe në rrugët e ngushta.