Ford Transit Courier

Ford Transit Courier

Transit Courier për të ndarë sukseset në biznes së bashku!

Të fuqishëm, të besueshëm dhe ekonomike, si furgonat e tjerë Transit. Është e rehatshme, e këndshme dhe e kompletuar me shumë teknologji të zgjuar si makinat e tjera Ford. Është Transit Courier.

Dimensionet kompakte të furgonit e bëjnë manovrimin një nga gjërat më të lehta për këtë makinë, kështu që  mund të përballoni lehtë sfidat kur udhëtojni në rrugë  të ngushta dhe kur parkoni ne hapësira te vogla parkimi.

Megjithatë, duke gjykuar nga Courier Transit, mos u mashtroni nga madhësia e saj - vëllimi i bagazhit është deri në 3.4 m3 *, që është afërsisht 10% më i lartë se makina të tjera të së njëjtës kategori. Gjatësia e saj është 2.59 metra.

E pajisur me një motor me benzinë ​​EcoBoost 1,0 litërsh dhe me motorë të avancuar 1,5 litërsh dhe 1,6 litërsh Duratorq Diesel sjellin ekonomi të jashtëzakonshme të karburantit dhe emisione të ulëta: me sistemin Auto-Stop-Start ", i cili nuk lejon të tejkalojë 100 km / h, do të kalojnë 100 km dhe Courier do të djeg vetëm 3.7 litra karburant dhe 97 g / km ndotës në mjedis.

Përveç listës së teknologjive të përparuara të listuara, do të gjeni sensorë të distancës së parkimit, ndihmë Start në lëvizje nga lart, dhe shumë teknologji të tjera - të gjitha të projektuara për të bërë udhëtimin tuaj sa më të sigurt, më të lehtë dhe më pak stresues. Dhe sistemi Ford SYNC i avancuar me kontrollin e zërit ju lejon të bëni dhe merrni telefonata pa duar. Sistemi gjithashtu mund të lexojë mesazhe të shkurtra që ju dërgohen. **

Njihuni me Transit Courier për të mësuar më shumë rreth dizajnit të tij, karakteristikat e tij të menaxhimit, kostot operative, efikasitetin dhe performancën, si dhe për sigurinë, tipet e trupit, kapacitetin dhe versionet e sugjeruara të modelit.

Motorri ekonomik Diesel Ford TDCi dhe motorët e benzinës EcoBoost;
√ Deri në 2.3 m3 hapësirë ​​për ngarkesën tuaj;
√  Konsumi i karburantit nga 3.7 l / 100 km;
√  Ngarkesa maksimale deri në 600 kg;
√  Kategoria N1;
√  Garanci deri në 5 vjet / 100 000 km.