Transit Custom

Transit Custom

"Transit Custom" i ri ka pësuar ndryshime të mëdha. Stil i ri i spikatur. Fenerë që bien në sy me drita LED për ditën. Ambient i brendshëm i pastër dhe i modeluar në mënyrë logjike. Një gamë e jashtëzakonshme veçorish të ndihmës për shoferin, të projektuara për t'ju lehtësuar jetën në punë. Por ndërkohë që "Transit Custom" i janë shtuar shumë veçori të reja, ai ka ruajtur kapacitetin e shkëlqyer të transportimit të ngarkesave, qëndrueshmërinë legjendare dhe etjen për punë të rënda.

Ford Transit është projektuar sipas dizajnit kinetik të Fordit, kombinon stilin dhe prakticitetin. Për shembull, aerodinamika e përmirësuar siguron konsum më të ulët, ndërkohë që dritat e teknologjisë së lartë ofrojnë një shikueshmëri më të mirë. Gjithashtu, komponentët janë projektuar në atë mënyrë që ato të mund të riparohen dhe zëvendësohen thjesht, gjë që zvogëlon koston e përdorimit të automjetit.

Hapësirë zyre

"Ford Transit Custom" i ri fantastik vendos standardin për automjetet në kategorinë e tij. Komod, rezistent dhe i kompletuar me teknologji të avancuara të fokusuara te shoferi, duke përfshirë sistemin tonë më të ri të argëtimit dhe lidhjes me komandim zanor "Ford SYNC 3", zyra juaj në rrugë sapo u përmirësua.

Sistemi i muzikës dhe informacionit
Ekziston një gamë e gjerë e pajisjeve të avancuara të argëtimit dhe informimit të pasagjerëve, duke përfshirë një sistem audioviziv me radio DAB, CD player, hyrje USB, altoparlantë , shfaqje multifunksionale, lundrim nëpër Evropë dhe Ford SYNC.

Njihuni me mikun më të mirë të telefonit tuaj.
Ford SYNC 3
Të qenit në lëvizje nuk duhet ta ndërpresë lidhjen tuaj. "Ford SYNC 3" i ri integrohet më së miri me celularin tuaj inteligjent, duke ju mundësuar të kontrolloni çdo gjë nga telefonatat dhe mesazhet me tekst deri te muzika dhe navigimi satelitor – të gjitha përmes ekranit 8" me prekje ose me komanda tejet të thjeshta zanore. (Opsion) Në "SYNC 3" përfshihet:
■ Kryerja dhe marrja e telefonatave pa duar
■ Navigimi i lehtë
■ Dëgjimi i muzikës suaj (lidhje me "Spotify")
■ Ndërfaqja me ekran me prekje
■ Dëgjimi i mesazheve me tekst

Ka  hapësirë ​​për gjithçka që ju nevojitet
Ford Transit Custom krenohet me një hapësirë ​​të madhe dhe funksionale të ngarkesave. Paleta standard ngarkese mund të përfshihen në hapësirën e ngarkesës prej 2.4 x 1.2 m. Ekzistojnë dimensione të ndryshme të hapësirës së ngarkesave. Transit Custom ka derën më të përballueshme në krahasim me çdo automjet tjetër të së njëjtës kategori. Dyert rrëshqitëse janë të pajisura me një mekanizëm të veçantë që i mban të hapur dhe të qëndrueshëm gjatë ngarkimit dhe shkarkimit.

Eksperienca e drejtimi
Transit Custom mund të mburret me gatishmëri të jashtëzakonshme dhe ngarje të rehatshme. Falë shumë karakteristikave të zgjuara do të jeni të relaksuar dhe të sigurt në rrota.

Kontroll i plotë i shpejtësisë
Një limitues inteligjente i shpejtësisë lejon kontrollin e plotë të shpejtësisë, kështu që mund të përqendroheni vetëm në drejtimin e makinës. Kur aktivizohet, kamera e njohjes së trafikut zbulon së pari një limit të shpejtësisë dhe pastaj sistemi automatikisht rregullon shpejtësinë maksimale tuaj në këtë vlerë *.

* E rëndësishme: Kufizimi i shpejtësisë mund të ndryshojë në varësi të rrugës dhe madhësisë së automjetit. Shoferi është përgjegjës për kufizimin e shpejtësisë në çdo kohë.

Kontroll aktiv i lundrimit të shpejtësisë për lëvizje më të relaksuar
Kontrolli aktiv i lundrimit të radarëve, i disponueshëm për ju si pagesë shtesë, ju lejon të mbani shpejtësinë në vlerën e dëshiruar paraprake. Nëse radari i ndërtuar zbulon një automjet përpara jush, ai do të zvogëlojë shpejtësinë dhe do të mbajë një distancë sigurie të paracaktuar. Kur rruga është e zbrazur para jush, sistemi shpejton deri në shpejtësinë e zgjedhur. Një pjesë e kontrollit të lundrimit është gjithashtu një tipar paralajmërues për mundësinë e një fluturimi që ju paralajmëron nëse po i afroheni automjetit shumë larg.

Teknologji që sheh automjete atje ku shikimi juaj nuk arrin.
Sistemi i zbulimit të automjeteve në këndin e vdekur të pasqyrave përdor radar për të zbuluar automjete që mund të jenë të fshehura dhe ju ndihmon të ndryshoni korsi. Sistemi njofton automjetin në këndin e vdekur me një dritë portokalli në pasqyrat anësore.

Kombinimi fitues i Transit i fuqisë pa kompromis, efikasitetit të jashtëzakonshëm të karburantit, besueshmërisë legjendare dhe emetimeve të ulëta jane disa nga arsyet pse ju nuk do te hiqni dore kurre nga Transit.

Një fuqi që impresionon
Modeli i avancuar Ford 2.0-litërsh EcoBlue TDCi ofron fuqi dhe çift rrotullues të përmirësuar. Qëndrueshmëria dhe besueshmëria e tyre pasqyrohen në intervale të gjata të shërbimit. Motorët EcoBlue TDCi janë të pajisura me një sistem të avancuar të kontrollit të cilësisë së vajit që monitoron dhe ju njofton për një përkeqësim të mundshëm të cilësisë së vajit, duke mbrojtur kështu motorin. Të gjitha pjesët dhe të gjithë komponentët, janë projektuar që të zgjasin për aq kohë sa të jetë e mundur pa mirëmbajtje. Motorët e avancuar të naftës plotësojnë kërkesat e standardit strikte Euro 6 lidhur me emetimet e makinave dhe përfitimet e tyre mbështeten nga shumë teknologji të zgjuara dhe efikase.

Reduktimi i  emetimeve
Sistemi i reduktimit katalitik selektiv (SRC) përdor AdBlue®, një lëng që bazohet në ure dhe ujë, i cili konverton oksidet e azotit (NOx) në gazra të shkarkuara në azot e padëmshme dhe avujt e ujit. Filtri i grimcave zvogëlon sasinë e gazit të shkarkimit me më shumë se 99%. Për funksionimin e duhur, rezervuari i AdBlue® duhet të mbushet me lëngun e motorit tuaj EcoBlue TDCi. Kur niveli i lëngjeve është shumë i ulët, sistemi ju paralajmëron.

Përdorni më pak karburant me sistemin Start-Stop
Kur ndalet në një semafor ose në trafik, kjo teknologji mund të ndalojë automatikisht motorin (kjo nuk ndërpret funksionimin e pajisjeve më të rëndësishme, si fenerët, ajrit të kondicionuar) Për të vazhduar udhëtimin,  zgjidhni marshin e parë si zakonisht, dhe në rastin e kambios automatike shtypni pedalen e gazit dhe motori do të rifillojë. Start-Stop është veçanërisht efektiv në rrugët e qytetit, ku mund të zvogëlojë konsumin e karburantit deri në 10% (ngarje urbane).