Servis & Riparim Automjetesh

Kryerja e rregullt e shërbimeve per Ford-in tuaj do t'ju bëjë të ndiheni të qetë dhe të sigurt pasi çdo problem identifikohet që në fillim. Në këtë mënyrë minimizohet edhe rreziku i ndonjë shpenzimi të madh riparimi, ruhet shëndeti i automjetit tuaj dhe vlera e rishitjes së tij.

FordPass App ju lejon të kërkoni me lehtësi një shërbim dhe ka një regjistër dixhital të historisë suaj të shërbimit, në mënyrë që të mos ju duhet të mbani shumë dokumente.

Shërbim i planifikuar

Kryerja e shërbimeve të automjetit tuaj në përputhje me rekomandimet tona të shërbimit të planifikuar ju siguron që detajet do të regjistrohen në portofolin e shërbimit të automjetit tuaj ose në sistemin Ford Digital Service Record, duke minimizuar riskun e shpenzimeve të larta të riparimit dhe do të rrisin vlerën e rishitjes.

Shërbimet tona të planifikuara të Ford janë të përshtatura specifikisht për llojin e automjetit, motorin dhe transmisionin tuaj bazuar në kilometrazhin dhe moshën, dhe kryhen nga teknikë të trajnuar nga Ford duke përdorur pjesë origjinale të Ford.

Goma

Vendi më i mirë për të marrë goma të reja për automjetin tuaj është shitësi juaj lokal i Ford. Ne ofrojmë emra markash me çmime tërheqëse dhe specialistët tanë mund t'ju ofrojnë të gjithë informacionin që ju nevojitet, duke përfshirë zgjedhjen e gomave të duhura për Ford-in tuaj.

Shërbimi thelbësor i Ford

Një shërbim, një çmim. Shërbimi ynë Ford Essential është një shërbim gjithëpërfshirës i krijuar posaçërisht për makinat e vjetra Ford dhe automjetet komerciale pavarësisht modelit, i kryer nga teknikë të trajnuar nga Ford duke përdorur pjesë të Ford Motorcraft.

Shërbimi ynë Ford Essential ofron mirëmbajtjen dhe kontrollet thelbësore, duke përfshirë zëvendësimin e vajit dhe filtrit, dhe ofron një opsion alternativ shërbimi jashtë rekomandimeve të shërbimit të planifikuar të Ford.

Shërbimi Ford Pro

Ford Service Pro është Premtimi i Shërbimit të Automjeteve Komerciale të Ford-it, i angazhuar për të minimizuar kohën e ndërprerjes së punës së automjetit tuaj dhe shpenzimet për biznesin tuaj. Përfitoni nga një sërë aftësish të specializuara, duke përfshirë orë të zgjatura të hapjes, inspektim në të njëjtën ditë, shërbim të shpejtë dhe rezervimin e shërbimit në internet.

Planet e Shërbimit dhe Mirëmbajtjes

Gama jonë gjithëpërfshirëse e Planeve të Shërbimit dhe Mirëmbajtjes Ford Protect janë krijuar për t'ju ndihmuar të planifikoni kostot e shërbimit të automjetit tuaj, që do të thotë se mbajtja e Ford-it tuaj nuk ka qenë kurrë kaq e lehtë dhe e leverdisshme. Për më tepër, plani juaj mund të transferohet te pronari i ri nëse ju vendosni ta shisni automjetin.

Intervalet e shërbimit

Mirëmbajtja e duhur për ta bërë Ford-in tuaj të shkojë më tej. Ju duhet të realizone shërbimet për Ford-it tuaj në intervalet e kilometrazhit ose në intervalet vjetore (cilado që të vijë më shpejt) për ta mbajtur atë në gjendje të mirë.

Menaxhimi i aksidenteve në Ford

Merrni këshilla nga ekspertët për rikuperimin dhe riparimin e makinave me shërbimin tonë të këshillimit për aksidente, falas për të gjithë klientët e Ford:+355 (4) 2407992

Ford - Një teleonatë

Aksesoni shërbimet tona Ford 24/7, të gjitha me një numër: +355 (4) 2407992.
Përfshihet ndihma në anë të rrugës, menaxhimin e aksidenteve dhe qendrën tonë të marrëdhënieve me klientët.

Përgjigjet e pyetjeve tuaja mbi shërbimin

Nëse keni një pyetje mbi shërbimet Ford, do të gjeni përgjigje në seksionin tonë të Pyetjeve Më Të Shpeshta.