Ford Mustang Mach-E tërësisht elektrike

Bëj zhurmë pa zë

FORD MUSTANG MACH-E

Ndryshimi ndodh brenda natës

FORD MUSTANG MACH-E GT

All-electric Ford Mustang Mach-E

MUSTANG MACH-E. THE ALL-ELECTRIC SUV.

Prezantimi i Mustang Mach-E: SUV-i i parë tërësisht elektrik i Ford-it. Dizajni i skalitur bukur, teknologjitë më të avancuara dhe një distancë maksimale e lëvizjes elektrike deri në 280-379 milje (rezultatet e testit WLTP)*
 
Mustang Mach-E është një SUV elektrik që jep përshpejtim të menjëhershëm, me modelin GT të aftë për 0-62 mph në vetëm 3,7 sekonda**
 
Bëhuni gati të bini në dashuri me makinën tuaj përsëri.

INTUITA VIZUALE

Mustang Mach-E përmban një grup mbresëlënës teknologjish të lidhura, të krijuara për të ofruar një përvojë drejtimi që është e përqendruar e gjitha rreth jush.
 

ASSISTENCA GJATE DREJTIMIT

Nga teknologjitë inteligjente të parkimit, te sistemet e avancuara të sigurisë, Mustang Mach-E ka në dispozicion një sërë teknologjish të ndihmës së shoferit.
 

FUQIA E RIIMAGINUAR

Mustang Mach-E ofron përshpejtim të qetë dhe të heshtur nga 0-62 mph në më pak se 3,7 sekonda** dhe një distancë maksimale elektrike deri në 280-379 milje (rezultatet e testit WLTP)*

E SIGURT DHE E THJESHTE

 Veçoritë inovative të lidhjes E-Latch dhe FordPass ju lejojnë qasje të shpejtë dhe të lehtë në automjetin tuaj.
 

MUSTANG ELEKTRIK

DERI 280-379 MILJE *

Rezultatet e testit WLTP

DREJTIMI GJATE DIMRIT ME MUSTANG MACH-E

Mustang Mach-E u testua në kushte jashtëzakonisht të ftohta. Të gjitha automjetet elektrike (EV) kanë më pak energji në temperatura të ftohta në krahasim me temperaturat e ngrohta për shkak të kimisë së qelizave të baterisë. Temperaturat ekstreme shpesh rezultojnë në tërheqjen e më shumë energjie nga bateria (ekrani me ngrohje, sediljet me ngrohje, kondicioneri, etj.) por ka disa mënyra se si mund ta optimizoni baterinë për të maksimizuar efikasitetin.

E THJESHTE SI KARIKIMI I TELEFONIT TUAJ SMART

KARIKIM NE SHTEPI

Kurseni kohë dhe para. Karikimi i automjetit tuaj në shtëpi do të thotë që mund të filloni çdo ditë me deri në 280-379 milje (rezultatet e testit WLTP) rreze elektrike*, që do të thotë se shumica e udhëtimeve tuaja do të mbulohen.

Stacion publik karikimi

Mustang Mach-E do të ketë aftësinë e karikimit me fuqi të lartë DC - kjo do të thotë se do të jeni në gjendje të rikarikoni 73 milje** rreze në vetëm 10 minuta në një stacion karikimi me fuqi të lartë.

PËRFITIMET E MJETEVE ELEKTRIKE

Nuk ka më udhëtime me pompë, kosto të reduktuara të mirëmbajtjes dhe përfitime të zonës së shkarkimeve. Lista e kursimeve kur kaloni në një produkt tërësisht elektrik është i rëndësishëm.

MË LIRË PËR TU MBAJTUR

Duke lënë pas karburantin, pronarët e makinave elektrike kanë avantazhin e kostove më të lira të funksionimit. Mund të shihni një kursim tipik prej 1,663,66 £* bazuar në 12,500 milje në vit, ekonominë e karburantit 42,8 mpg (6,60 L/100 km), koston e karburantit 1,76 £/litër, koston e energjisë elektrike shtëpiake prej £,30/kWh, një kosto publike të energjisë elektrike prej 0,50 £/kWh, një konsum energjie prej 16,5 kWh/100 km dhe 90% e karikimit kryhet në shtëpi.

MAKINA PERFEKTE PËR KOMPANITË

Shumë punëdhënës tani ofrojnë një gamë të gjerë automjetesh në skemat e përdoruesve që zgjedhin, duke përfshirë automjetet elektrike.

Mustang Mach-E tërësisht elektrike mund të jetë makina e përsosur e kompanisë tuaj, me:
• Zero emetime, duke lejuar aksesin në Zonat e Emisionit Ultra të Ulët
• Veçoritë e lidhjes si SYNC 4A për të ndihmuar me planifikimin e udhëtimit
• Hapësirë ​​e bollshme e brendshme dhe praktike magazinimi për të gjitha llojet e udhëtimeve
 

ELECTRIC FREEDOM - 0-62 MPH IN 3.7 SECS***

This is Mustang power reimagined with electric performance and up to 860Nm** of torque worthy of the Pony badge.