MUSTANG MACH-E AWD
POROSITE TANI

PREZANTIM MUSTANG MACH-E AWD

Më shumë përshpejtim dhe lëvizje sportive, me lëvizjen aktive me të gjitha rrotat, me motor të dyfishtë që ofron fuqi në boshtet e përparme dhe të pasme, për një përvojë të dobishme dhe dinamike drejtimi.

PJESA MË E MIRË

BENEFITET

DERI NE 253 – 335 MI (REZULTATET E TESTIMIT WLTP)
Kurseni kohë dhe para dhe lini karburantin pas. Kjo është forma e re e lirisë.

AFTËSI E PLOTË
AWD e avancuar me dy motorë elektrikë e ndryshon lojën. Një motor elektrik në boshtin e përparmë dhe të pasmë përmirëson performancën dhe ju ndihmon të përballoni edhe kushtet më sfiduese të drejtimit.

AFTËSI E PLOTË
Kjo është fuqia e Mustang-ut e riimagjinuar me performancë elektrike dhe deri në 580 Nm (çift rrotullues) të denjë për simbolin Pony.