MUSTANG MACH-E RWD

PREZANTIMI I MUSTANG MACH-E

Distanca prej 379 miljesh, karikimi i shpejtë DC me fuqi të kontrolluara deri në 150 kW (115 kW për intervalin standard) dhe teknologjia intuitive ndihmon shoferin dhe ofron një përvojë superiore në kabinë.

Benefitet

DERI NË 280 – 379 MI (REZULTATET E TESTIMIT WLTP)

Nuk ka më udhëtime me pompë. Kurseni kohë dhe para. 

KARKIMI I SHPEJTË

Aftësia e karikimit me fuqi të lartë DC do të thotë që ju do të jeni në gjendje të rikarikoni 73 milje rreze në vetëm 10 minuta në një stacion karikimi me fuqi të lartë.

SYNC 4A

Ford SYNC 4A ofron një përvojë drejtimi të krijuar rreth jush. Ky ekosistem i lidhur ju lejon të personalizoni dhe përditësoni diskun tuaj Mustang Mach E direkt nga pajisja juaj celulare ose desktopi.