KARAKTERISTIKAT KRYESORE TË KUGA ST-LINE X

  • Disqe aliazhi 19” të përpunuara
  • Fenerët e plotë LED
  • Porta e pasme me energji pa duar
  • Sedilje sportive të pjesshme premium të forta Sensico me qepje të kuqe me sedilje shoferi të rregullueshme në 10 drejtime
  • Sediljet e përparme dhe të pasme me ngrohje plus timonin me ngrohje