KARAKTERISTIKAT KRYESORE TË KUGA ZETEC

  • Disqe aliazhi 17” Shadow Silver
  • Fenerët me projektor halogjen me llambat LED të ditës
  • Binarët e çatisë prej xhami dhe argjendi të privatësisë
  • Ford SYNC3 me sistem audio DAB dhe navigacion, modem të integruar, lidhje aplikacioni, Android
  • Sensorë parkimi në pjesën e përparme dhe të pasme
  • Asistencë para përplasjes me frenim autonom emergjent