TIPARET KRYESORE TE MUSTANG GT

• Amortizim plotësisht i pavarur përpara dhe pas
• Diferencial me rrëshqitje të kufizuar (LSD)
• Sistemi i frenimit të performancës me kapake të përparmë me 4 piston dhe parambushje elektronike të frenave
• Grupi i instrumenteve LCD 12" dixhital
• Mënyrat e zgjedhjes së drejtimit - Normal, MyMode, Snow/Wet, Sport+, Track and Drag mode
• Sistemi i ndihmës para përplasjes