MUSTANG MACH 1 TIPARET KRYESORE

• Disqe 19" me 5 ndarje, goma Michelin Pilot Sport 4
• Fenerët LED per dritat e ditës
• Dritat e pasme LED
• Pasqyra dyersh të palosshme automaktike, me sinjale të integruara, me logo Mustang
• Grilë e përparme unike Mach 1, badge Mach 1, paketa e vijave karakteristike te Mach 1
• MagneRide® Adaptive Suspension System me kalibrim unik Mach 1
• Modalitetet e zgjedhura të drejtimit
• Kontrolli automatik elektronik i temperaturës (EATC)
• B&O Premium Audio me Ford SYNC 3 Navigation me ekran me prekje 8", radio DAB, Asistencë Emergjente, Apple Carplay& Android Auto, lidhje Blutooth dhe USB, 12 bokse, &FordPass Connect
• Sedilje sportive prej lëkure me shirit ngjyrë gri dove
• Rregullimi automatik i sediljes së shoferit në 6 drejtime
• Rregullim automatik i sediljes së pasagjerit në 6 drejtime
• Ulëset e përparme të kontrolluara me klimë
• Hyrje pa çelës dhe ndezje pa çelës
• Kamera per pamje të pasme
• Cruise Control inc. Kufizues i shpejtësisë
• Ndihmë për Mbajtjen e Korsisë 
• Asistencë para përplasjes me frenim autonom emergjent dhe zbulimin e këmbësorëve/çiklistëve
• Kapaket e frenave të përparme Brembo™