Rrezatoni besim

Ford ranger ms-rt limited

stuhia po vjen

new ford ranger stormtrak

Drejtoni paketën

New ford ranger wolftrak

FORD RANGER


Mos lejoni asgjë të qëndrojë në rrugën tuaj

zgjidh modelin tënd

REGULAR CAB

E zhveshur, e ndërtuar e fortë, çdo centimetër e përdorur për punë. Mungesa e sediljeve të pasme do të thotë se Ranger Regular Cab ka një shtrat ngarkese të zgjatur për një kapacitet ngarkesash mbresëlënëse prej 1252 kg.

SUPER CAB

Rreshti i dytë i sediljeve të Ranger Super Cab do të thotë që ju mund të mbani dy pasagjerë shtesë. Kjo është e përkryer kur keni nevojë për një palë duar shtesë në vend.

DOUBLE CAB

Ulëset e bollshme të rreshtit të dytë do të thotë se Ranger Double Cab ju çon ju dhe ekuipazhin tuaj në vend me gjithë komoditetin e një automjeti pasagjerësh premium.

SHIKO ÇFARË RANGER MUND TË BEJ

SHIKONI ÇFARË E BËN NDRYSHE

VEÇORITË KRYESORE

MOTORR FORD ECOBLUE

Duke shfaqur një sërë motorësh me naftë 2.0-litërsh Ford EcoBlue të gjeneratës së ardhshme, Ford Ranger është më i fuqishëm, më efikas dhe ka emetime më të ulëta se kurrë më parë. Me tre grupe fuqish të disponueshme, që ofrojnë deri në 213 kuaj fuqi dhe 500 Nm çift rrotullues, ju jeni të garantuar të gjeni atë për ju.

TRANSMISION 10-SHPEJTËSI AUTOMATIK

Me një transmision të ri automatik të avancuar me 10 shpejtësi, Ford Ranger ofron përshpejtim shpërblyes si dhe efikasitet të jashtëzakonshëm të karburantit. Ai përdor gjithashtu planifikimin adaptiv të ndryshimit në kohë reale, i cili mundëson që transmetimi të përshtatet pa mundim me kushtet në ndryshim. Pra, nëse jeni duke lundruar në autostradë ose duke u përballur me terrene të vështira jashtë rrugës, do të jeni gjithmonë në marshin e duhur në kohën e duhur.

KONTROLLI I RIMORKIOS

Trailer Sway Control zbulon "gjarpërimin" ose lëkundjen e rimorkios dhe zvogëlon shpejtësinë e automjetit tuaj për të ndihmuar në zgjidhjen e problemit, duke e bërë tërheqjen më të kontrolluar. Sistemi ngadalëson automjetin duke reduktuar çift rrotulluesin e motorit dhe duke rritur gradualisht presionin e frenimit në të gjitha rrotat.

THELLËSIA E KËMBIMIT

Ford Ranger shkon aty ku automjetet më të vogla mund të kenë frikë të shkelin. Në fakt, me një thellësi kërcimi prej 800 mm ai do të provojë veten si në tokë të thatë ashtu edhe përmes ujit.

4WD

Për t'ju ndihmuar të vozitni me besim në të gjitha kushtet dhe mjediset, Ford Ranger ju mundëson të kaloni midis sistemeve 4WD dhe 2WD në fluturim. Pra, kur jeni duke lundruar rehat në rrugë të qetë, mund ta mbani automjetin në 2WD. Por sapo dëshironi të dilni jashtë rrugës ose kushtet e rrugës përkeqësohen, mund të kaloni pa mundim në 4WD.

ASSIST AKTIV I PËRMIRËSUAR në PARK

Active Park Assist mund t'ju drejtojë në hapësirat e parkimit. Thjesht shtypni një buton dhe sensorët e këtij sistemi inovativ gjejnë një hapësirë ​​të përshtatshme ndërsa kaloni me makinë. Më pas ju drejton automatikisht, ndërsa gjithçka që bëni është të përdorni përshpejtuesin, marshin dhe frenimin (duke ndjekur udhëzimet në ekran dhe sinjalet zanore).

NDËRTUAR PËR SUKSES

Kabina e shasisë Ford Ranger përbën një platformë ideale konvertimi për industritë e specializuara që mbështeten në automjete të forta, të besueshme dhe kudo. Bazuar në Ranger XL, konstruksioni i fortë trup mbi kornizë ofron një bazë të fortë për konvertime deri në 3,270 kg masë bruto të automjetit, me një kapacitet tërheqës për peshë të rëndë prej 3,500 kg. Dhe me lëvizjen me katër rrota të përzgjedhshme si standard, Kabina e Shasisë ofron aftësi të veçantë Ranger jashtë rrugës.