LE TË PUNOJMË

FORD TRANSIT CUSTOM KOMBI

NEW FORD TRANSIT CUSTOM KOMBI

Nëse jeni duke transportuar një ekip pune; nje ekip sportiv; ose pushues gjysmë zgjuar për të kapur një fluturim në orën 4 të mëngjesit… me shumë hapësirë ​​për deri në 8 pasagjerë plus ngarkesë, kombi i gjithanshëm Transit Custom e merr përsipër detyrën pa mundim.


Transit Custom Kombi është i disponueshëm në lartësi të ndryshme, nëse keni nevojë për hapësirë ​​shtesë për kokën dhe gjatësinë e bazës së rrotave, në rast se keni nevojë për një MPV me më shumë hapësirë ​​për bagazhin. Gjithashtu me ulëset fleksibël në rreshtin e dytë dhe të tretë, ju mund të transportoni deri në 8 pasagjerë ose të rikonfiguroni pa mundim hapësirën e ngarkesës së pasme sipas nevojave unike të biznesit tuaj.

 

SHIKONI ÇFARË E BËN TË NDRYSHEM

TIPARET KRYESORE

SEDILJE TË DIZEJNUARA PËR KOMFORTIN TUAJ

Transit Custom Kombi vjen me dizajne të sediljeve të përparme që paraqesin gjeometrinë e rishikuar të sediljeve, pëlhura me fije më të trasha dhe veshje më të hollë por më të qëndrueshme për mbështetje më të madhe, rehati shtesë dhe udhëtime më të komode. Sa i përket konfigurimeve të ndenjëseve, variantet Transit Custom Kombi kanë sedilje flamingo 2+1 në rreshtin e dytë dhe të tretë.

TEKNOLOGJIA “GEOFENCING”

E disponueshme në automjetet me një sistem motorik hibrid, teknologjia “geofencing” është projektuar për të ndihmuar në përmirësimin e cilësisë së ajrit lokal. Transit Custom mund të zbulojë kur hyn në një zonë te mbipopulluar ose zonë me emetim të ulët dhe më pas të kalojë automatikisht në modalitetin e lëvizjes vetëm elektrike. Përdoruesit mund të krijojnë gjithashtu "zona të gjelbra" të personalizuara për të reduktuar emetimet pranë shkollave, në zonat urbane dhe magazina.

MOTORRËT E NAFTES FORD ECOBLUE

Fuqia dhe forca rrotulluese e përmirësuar e Transit Custom Kombi ofrohen nga një sërë motorësh Ford EcoBlue 2.0 litra. Tashmë në përputhje me legjislacionin e rreptë të emetimeve të Euro Stage 6.2, përfitimet e këtyre grupeve të avancuara të fuqisë rriten nga një sërë teknologjish inteligjente dhe ekonomike.

Përshtatur me krenari nga MS-RT.

Personalizime Sportive

Force Transti. Sjellje “Rally”