Ndërtuar për punët më të vështira
Ford transit van trail

FORD TRANSIT TRAIL I RI

Me një dizajn të erger, një mori teknologjish inteligjente dhe një nivel të ri aftësish. Ford Transit Trail I ri është ndërtuar për ata që kërkojnë më shumë për biznesin e tyre.

 Një diferencial mekanik me rrëshqitje të kufizuar dërgon fuqi te rrotat me më shumë tërheqje për të mbajtur tranzitin tuaj në lëvizje në terrene sfiduese. Ndërsa opsioni "Intelligent All-Wheel Drive" përmirëson aftësinë e këtij furgoni jashtë rrugës, që do të thotë se do t'i përballoni punët më të vështira me lehtësi.

Një grilë e re imponuese me germa të theksuara FORD garanton që do të viheni re. Ndërsa, formacionet në anën e trupit dhe rrotat unike 16" sigurojnë që edhe punët më të vështira të trajtohen me stil. 


SHIKO ÇFARË E BËN NDRYSHE
SHIKO ÇFARË MUND TË BËJË TRANSIT TRAIL
Kudo që të çon puna, Tranzit Trail e kryen punën. Nga korsitë e vështira të fshatit deri te kantieret me baltë, aftësia e këtij furgoni jashtë rrugës siguron që biznesi të mos ndalet dhe një dizajn i ri i mrekullueshëm garanton që do të dalloheni nga turma.

KARAKTERISTIKAT KRYESORE

DIFERENCIAL MEKANIK PER RRËSHQITJE TE KUFIZUAR
Tranzit Trail ofrohet me një sistem të avancuar që është ndërtuar për t'ju ndihmuar të trajtoni me lehtësi terrenin sfidues. Diferenciali mekanik me rrëshqitje të kufizuar redukton rrotullimin e padëshiruar të rrotës, veçanërisht në sipërfaqe të veshtira ose të pabarabarta, duke e drejtuar fuqinë te rrota me tërheqjen më të madhe. Kjo ju ndihmon të ecni përpara dhe përmirëson stabilitetin e automjetit atehere kur ju nevojitet më shumë.
HAPËSIRË NGARKESE TË JASHTËZAKONSHME
Tranzit Trail është një furgon i madh që ofron hapësirë ​​mbresëlënëse ngarkese në të tre dimensionet: gjatësia e ngarkesës, gjerësia dhe lartësia e brendshme e përdorshme. Me një kapacitet mbajtës deri në 2.1 ton dhe 15.1 metra kub hapësirë ​​ngarkese, ju mund të vendosni ngarkesa mbi 3 metra të gjatë. Dyert e gjera të ngarkesës anësore, lartësia e optimizuar e hapjes dhe hapja e pasme sigurojnë të gjitha akses të lehtë të ngarkesës tuaj.
INTELIGJENT ME TË GJITHA RROTAT AKTIVE
Kur situata bëhet e vështirë, asgjë nuk e kalon performancën e sigurt të "All-Wheel Drive". Tranzit Trail ofrohet me një sistem opsional inteligjent AWD që zëvendëson diferencialin mekanik me rrëshqitje të kufizuar dhe ju ndihmon të arrini një drejtim edhe më të qetë dhe më të sigurt në terrenin sfidues.
MOTORI FORD ECOBLUE
Me një sërë motorësh të sofistikuar me naftë 2.0 litra Ford EcoBlue, Tranzit Trail ofron një përzierje të pandërprerë fuqie dhe efikasiteti. Me katër grupe fuqish të disponueshme, që ofrojnë deri në 185 kuaj fuqi, ju jeni të garantuar qe do të gjeni atë që plotëson nevojat tuaja specifike.