Ndërtuar për punët më të vështira

Ford transit van trail

Fuqi e re. I njëjti partner i besuar.

New Ford transit 5-tonne van

Kërko më shumë

Ford transit van trail

FORD TRANSIT VAN

Thjesht emërtoni detyrën dhe është ndërtuar një furgon transit për të.

Ford Transit vjen me një rresht të vetëm sediljesh për të maksimizuar hapësirën e ngarkesës tuaj dhe  shkon deri në një format të madh L4 H3. Gjithastu me modelin e ri 5-tonësh, ju mund ta rrisni forcën mbajtëse të Transitit tuaj deri  në 2,457 kg.

Ofron deri në 15.1 metra kub hapësirë ​​të sigurt ngarkese. Plus një gjatësi dyshemeje deri në 4,217 mm (në variantin L4), opsioni Transit LWB është i pajisur lehtësisht për transportimin e sendeve të gjata si tuba, dërrasa dhe tapete.

Ndërsa qasja në ndarjen e ngarkesës është e lehtë nëpërmjet derës anësore rrëshqitëse ose falë dyerve të pasme me lartësi të plotë .

Me një sërë veçorish të avancuara të lidhjes dhe teknologjive të ndihmës qe ju vijnë në majë të gishtave, kabina e furgonit Transit është me të vërtetë zyra juaj në rrugë.

SHIKO ÇFARË MUND TË BËJË TRANSIT VAN

KARAKTERISTIKAT KRYESORE

FUQI SHTESË ME FURGONIN 5 TONËSH

Varianti i ri GVM 5-tonësh (Gross Vehicle Mass) sjell kapacitetin më të madh të ngarkesës  te mbajtur ndonjëherë në një furgonin Transit, duke ju lejuar të mbani me efikasitet një ngarkesë prej 2,457 kg.

Kjo forcë shtesë e bën 5-tonshin një kandidat ideal për transport lëndësh të rënda. Baza më e madhe e akseve dhe konfigurimi i trupit të Jumbo Van (L4 H3) ju siguron hapësirën, si dhe forcën, për të mbajtur ose konvertuar. Zgjedhja e përsosur për çdo nevojë tuajën.

Më i ashpër se kurrë. Transiti i ri, ultra i fortë është gati për të punuar.

HAPËSIRA E NGARKESËS DHE AKSESI

Transit është një furgon i madh që ofron hapësirë ​​mbresëlënëse ngarkese në të tre dimensionet: gjatësia e ngarkesës, gjerësia (nga harku i rrotave në harkun e rrotave) dhe lartësia e brendshme e përdorshme. 

Me 15,1 metra kub hapësirë ​​ngarkese, ju mund të vendosni ngarkesë mbi 3 metra të gjatë. Me një kapacitet mbajtës deri në 2,457 kg, nuk do t'ju mungojë kurrë hapësira ose aftësia për të transportuar pothuajse çdo gjë. Dyert e gjera të ngarkesës anësore, lartësia e optimizuar e hapjes dhe hapja e pasme sigurojnë të gjitha akses të lehtë të ngarkesës tuaj. 

BESUESHMËRI NË TË GJITHA KUSHTET

Rrugë dimërore të akullta, pista balte - kudo që ju çon biznesi juaj, "Të gjitha rrotat aktive" (AWD) ju japin besimin për të shkuar kudo. Sistemi AWD ofron drejtim të sigurt mbi sipërfaqet sfiduese. 

Me prekjen e një butoni ose në përgjigje të kushteve të drejtimit, AWD ju mban ju dhe ngarkesën tuaj te sigurt në rrugë. 

Dhe për një shtim në peshë prej vetëm -60 kg, ju merrni fuqi të shtuar pa sakrifikuar ngarkesën. 

GAMA E MOTORËVE

Me një sërë motorësh të avancuar 2.0-litërsh Ford EcoBlue me naftë, Transit Panel Van është më i fuqishëm dhe më efikas se kurrë. Me katër grupe fuqish të disponueshme, që ofrojnë deri në 185 kuaj fuqi, ju jeni të garantuar të gjeni atë që plotëson nevojat tuaja specifike. 

Transit është gjithashtu i disponueshëm me një motor HDT (Kamion për pesha të rënda) për klientët që kanë nevojë për pak më shumë energji, duke e bërë atë ideal për punët më të rënda të furgonit. Ky është një furgon i madh i fuqishëm.

HIBRID I BUTË - MILD HYBRID

Për të ndihmuar në maksimizimin e efikasitetit, Transit është i disponueshëm si një furgon hibrid i butë. Një motor elektrik i vogël me bateri punon me motorin konvencional për të ndihmuar në uljen e konsumit të karburantit, duke rritur efikasitetin e furgonit tuaj Transit kur kërkesa për energji është e ulët.

FORD ECOGUIDE

Sistemi inovativ Ford EcoGuide vlerëson vazhdimisht efektet e sjelljes suaj gjatë drejtimit, në konsumin e karburantit. Sistemi analizon shpejtësinë tuaj, ndërrimin e marsheve, frenimin dhe nivelet e pritjes, plus numrin e udhëtimeve të shkurtra dhe të gjata që bën furgoni juaj Transit.

Më pas EcoGuide jua kthen këtë informacion përmes një ekrani në panelin e kontrollit. Qëllimi është t'ju inkurajojë të drejotoni në mënyrë më efikase, të zvogëloni konsumin e karburantit dhe të kurseni para gjatë gjithë jetës së furgonit.

NDIHMA PARA PËRPLASJES ME ZBULIMIN E KËMBËSORËVE

Ndihma para përplasjes me Zbulimin e këmbësorëve përdor teknologjinë e radarit dhe kamerës për të skanuar rrugën përpara furgonit tuaj Transit. Nëse zbulohet një rrezik përplasjeje me një automjet, këmbësor ose çiklist, atëherë ai do t'ju japë një paralajmërim. 

Nëse nuk përgjigjeni në kohë, sistemi mund të frenoje automatikisht deri në forcën e plotë të frenimit për të ndihmuar në uljen e impaktit te perplasjes ose edhe eliminimin total te përplasjeve ballore.