Lorem ipsum

KARAKTERISTIKAT KRYESORE TË FOCUS ACTIVE VIGNALE

  • Aliazhe 18" me 5 fole, përfundim i përpunuar me hije të zezë, me mini rrotë rezervë
  • Fenerët LED të plotë të fiksuar me drita LED gjatë ditës
  • Pezullim i ashpër i rrugës me rritje të lartësisë së lëvizjes
  • Navigacion Ford SYNC 4 me ekran me prekje 13,2'', radio DAB, Asistencë Emergjente, Apple Carplay & Android Auto, B&O Premium Audio me 10 altoparlantë, FordPass Connect
  • Hyrja pa çelës dhe fillimi pa çelës
  • Grupi i plotë dixhital 12,3".