Lorem ipsum

KARAKTERISTIKAT KRYESORE TË FOCUS ST-LINE

  • Aliazhe 17" me 5 fole, me finiturë Rock Metallic, me mini rrotë rezervë
  • Fenerët LED të plotë të fiksuar me drita LED gjatë ditës
  • Pezullim i akorduar sportiv
  • Navigacion Ford SYNC 4 me ekran me prekje 13,2'', radio DAB, Asistencë Emergjente, Apple Carplay & Android Auto, 6 altoparlantë & FordPass Connect
  • Hyrja pa çelës dhe fillimi pa çelës
  • Cruise Control inc. Kufizues i rregullueshëm i shpejtësisë