Lorem ipsum

KARAKTERISTIKAT KRYESORE TË FOCUS TREND

  • Rrotë çeliku 16 inç me 5 fole, me rrotë argjendi/Ebony, me mini rrotë rezervë
  • Fenerët LED të plotë të fiksuar me drita LED gjatë ditës
  • Navigacion Ford SYNC 3 me ekran me prekje 8", radio DAB, Asistencë Emergjente, Apple Carplay & Android Auto, 6 altoparlantë & FordPass Connect
  • Cruise Control inc. Kufizues i rregullueshëm i shpejtësisë
  • Sensorë parkimi para dhe pas
  • Ndihmë për Mbajtjen e Korsisë me Asistencë për Mbajtjen e Korsisë