Karakteristikat kryesore të PUMA ST

 • Disqe aliazhi 19" me 5 cepa me finiturë të përpunuar me Magnetit
 • Fenerët e fiksuar me firmë LED dhe llambat e përparme të mjegullës
 • Llambat e pasme LED
 • Pasqyra dyersh me ngrohje të palosshme me energji elektrike me llamba pellgu dhe projeksion të logos Puma
 • Xhami i pasmë i privatësisë
 • Xhami i xhamit me ngrohje të shpejtë
 • Kompleti unik i stilimit të trupit ST, duke përfshirë çatinë e zezë me kontrast, spoiler të madh të pasmë dhe pasqyra krahu, plus ndarës të stampuar Ford Performance dhe kalipa frenash të kuqe
 • Pezullimi ST
 • Komplet instrumentesh të plotë dixhital 12.3".
 • Navigacion Ford SYNC 3 me ekran me prekje 8", sistem audio premium B&O, radio DAB, Asistencë Emergjente, Apple Carplay & Android Auto, 2 x USB dhe 10 altoparlantë dhe subwoofer plus FordPass Connect
 • Mbështjellësi i karikimit me valë
 • Butoni i fillimit të hyrjes dhe energjisë pa çelës
 • Derë e pasme manuale
 • Kontrolli automatik i temperaturës elektronike (EATC)
 • Sediljet Ford Performance në Partial Sensico me qepje të kuqe
 • Rregullim manual i sediljes së shoferit në 6 drejtime me rregullim të mesit
 • Sedilja manuale e pasagjerit me 6 drejtime me rregullim të sediljes së mesit
 • Sediljet e përparme me ngrohje dhe timoni me ngrohje
 • Fenerët automatikë me rreze automatike të lartë dhe fshirëse automatike me sensorë shiu
 • Hapësira e zgjatur e boot-hapësirës së Ford MegaBox
 • Sensorë parkimi para dhe pas
 • Asistencë para përplasjes me frenim autonom emergjent, zbulim të këmbësorëve/çiklistëve dhe frenim pas përplasjes
 • Kontrolli i lundrimit me ndihmë inteligjente të shpejtësisë
 • Ndihma për Mbajtjen e Korsisë dhe Paralajmërimi për Largim nga Korsia