Karakteristikat kryesore te PUMA ST –Line X

Shtesë mbi ST-Line

 • Disqe aliazhi 18" me 5 cepa me fije të zezë Mat
 • Fenerët e projektorit me dritat LED të ditës dhe llambat e përparme të mjegullës
 • Llambat e pasme LED
 • Pasqyra dyersh me ngrohje të palosshme me llamba me pellg
 • Xhami i pasmë i privatësisë
 • Xhami i xhamit me ngrohje të shpejtë
 • Kompleti i stilimit të trupit ST-Line me grilë unike dhe spoiler të madh të pasëm me ngjyrë të trupit
 • Pezullim sportiv
 • Komplet instrumentesh të plotë dixhital 12.3".
 • Navigacion Ford SYNC 3 me ekran me prekje 8", sistem audio premium B&O, radio DAB, Asistencë Emergjente, Apple Carplay & Android Auto, 2 x USB dhe 10 altoparlantë dhe subwoofer plus FordPass Connect
 • Mbështjellësi i karikimit me valë
 • Butoni i fillimit të energjisë
 • Derë e pasme manuale
 • Mënyrat e vozitjes së zgjedhur - Normale, Eko, Sportive, Rrëshqitëse & Trail
 • Kontrolli automatik i temperaturës elektronike (EATC)
 • ST-Line X Partial Premium Sensico me qepje të kuqe
 • Rregullimi manual i sediljes së shoferit në 4 drejtime me rregullim të mesit
 • Sedilje manuale e pasagjerit me 4 drejtime me mbështetje lumbare dhe funksion masazhi
 • Fenerët automatikë me rreze automatike të lartë dhe fshirëse automatike me sensorë shiu
 • Hapësira e zgjatur e boot-hapësirës së Ford MegaBox
 • Sensorët e parkimit të pasmë
 • Asistencë para përplasjes me frenim autonom emergjent, zbulim të këmbësorëve/çiklistëve dhe frenim pas përplasjes
 • Kontrolli i lundrimit me ndihmë inteligjente të shpejtësisë
 • Ndihma për Mbajtjen e Korsisë dhe Paralajmërimi për Largim nga Korsia