Karakteristikat kryesore të PUMA ST –Line Vignale


 • Disqe aliazhi 18" Vignale
 • Fenerët e fiksuar me firmë LED dhe llambat e përparme të mjegullës
 • Llambat e pasme LED
 • Pasqyra dyersh me ngrohje të palosshme me energji elektrike me llamba pellgu dhe projeksion të logos Puma
 • Xhami i pasmë i privatësisë
 • Xhami i xhamit me ngrohje të shpejtë
 • Kompleti i stilimit të trupit Vignale me grilë unike dhe spoiler të madh të pasëm me ngjyrë të trupit
 • Pezullim sportiv
 • Komplet instrumentesh të plotë dixhital 12.3".
 • Navigacion Ford SYNC 3 me ekran me prekje 8", sistem audio premium B&O, radio DAB, Asistencë Emergjente, Apple Carplay & Android Auto, 2 x USB dhe 10 altoparlantë dhe subwoofer plus FordPass Connect
 • Mbështjellësi i karikimit me valë
 • Butoni i fillimit të hyrjes dhe energjisë pa çelës
 • Derë e pasme manuale
 • Mënyrat e vozitjes së zgjedhur - Normale, Eko, Sportive, Rrëshqitëse & Trail
 • Kontrolli automatik i temperaturës elektronike (EATC)
 • ST-Line Vignale Premium Sensico me qepje gri metalike
 • Ndenjëse shoferi manuale me 4 drejtime me mbështetje lumbare dhe funksion masazhi
 • Sedilje manuale e pasagjerit me 4 drejtime me mbështetje lumbare dhe funksion masazhi
 • Sediljet e përparme me ngrohje dhe timoni me ngrohje
 • Fenerët automatikë me rreze automatike të lartë dhe fshirëse automatike me sensorë shiu
 • Hapësira e zgjatur e boot-hapësirës së Ford MegaBox
 • Sensorë parkimi para dhe pas
 • Asistencë para përplasjes me frenim autonom emergjent, zbulim të këmbësorëve/çiklistëve dhe frenim pas përplasjes
 • Kontrolli i lundrimit me ndihmë inteligjente të shpejtësisë
 • Ndihma për Mbajtjen e Korsisë dhe Paralajmërimi për Largim nga Korsia