Karakteristikat kryesore të PUMA Titanium

 • Disqe aliazhi 17" me 10 fole me finiturë Absolute Black Machined
 • Fenerët e projektorit me dritat LED të ditës dhe llambat e përparme të mjegullës
 • Llambat e pasme LED
 • Pasqyra dyersh me ngrohje të palosshme me llamba me pellg
 • Xhami i xhamit me ngrohje të shpejtë
 • Spoiler i pasëm me ngjyrë të trupit
 • Pezullim standard
 • Grupi i instrumenteve analoge TFT 4,2" me ngjyra
 • Navigacion Ford SYNC 3 me ekran me prekje 8'', radio DAB, Asistencë Emergjente, Apple Carplay & Android Auto, 6 altoparlantë plus FordPass Connect
 • Butoni i fillimit të energjisë
 • Derë e pasme manuale
 • Mënyrat e vozitjes së zgjedhur - Normale, Eko, Sportive, Rrëshqitëse & Trail
 • Kontrolli automatik i temperaturës elektronike (EATC)
 • Rregullimi manual i sediljes së shoferit në 4 drejtime me rregullim të mesit
 • Rregullimi manual i sediljes së pasagjerit në 2 drejtime
 • Fenerët automatikë me rreze automatike të lartë dhe fshirëse automatike me sensorë shiu
 • Hapësira e zgjatur e boot-hapësirës së Ford MegaBox
 • Sensorët e parkimit të pasmë
 • Asistencë para përplasjes me frenim autonom emergjent, zbulim të këmbësorëve/çiklistëve dhe frenim pas përplasjes
 • Kontrolli i lundrimit me ndihmë inteligjente të shpejtësisë
 • Ndihma për Mbajtjen e Korsisë dhe Paralajmërimi për Largim nga Korsia